tadi pagi ada yg bbm gw, katanya lagi bingung, belum nemuin passion-nya dia ampe sekarang…ha3x welcome to the jungle of passion searching :p..but you’re not the only one kok… gw butuh 10-15 th utk rediscovering my passion :p.. and still alot more yg belum gw temuin kok :p… don’t worry, it’ about a process of life that we should pass through kok.

terus gw bilang ke dia, searching for your own passion is about connecting the dots :p… ini istilah ngasal yg gw dpt dr buku sih…sebenarnya bkn spt yg gw maksud, tp bodo amad lah he3x… yg penting gw sdr ngerti he3x

terus dia tanya lagi… maksudnya apa tuh connecting the dots.. terus gw bilang… sorry yeh… gak gratis he3x.. konsultasi gw per jam bayarnya :p hi3x…

but…sbg teaser… just think about something you enjoy the most of doing it… you would do it without any hassle… you would do it freely… you would never get bored of it and enthusiastically do it

that is the first dot :p…

Advertisements